Винница
Выбрать другой регион:
Всего объявлений 1003  сегодня 8
на проверке у администратора 0
Каталог
Реклама
Разместить объявление
Новые автомобили
Частные объявления
Автосалоны
Автомагазины
Автосервисы
Акции
Мы в социальных сетях
Наши друзья
Интернет магазин
Интернет магазин настольных игр - покупать просто и интересно
интернет телевидение, прямые трансляции, телеканалы онлайн, телевидение через интернет, первое торрент-телевидение, онлайн тв
Автопоиск Украины
На лыжи в Буковель

Кросовери Peugeot 2015 року випуску за акційним курсом 17,40 грн/ дол.

Peugeot 2008 об’єднує у собі характеристики кросовера і хетчбека, що, безумовно, є перевагою для власників: він компактний, але в той же час місткий; демонструє хороші динамічні характеристики, але в теж час економічний – в змішаному циклі витрата палива складає всього 4,9 л/100 км. А граціозний силует Peugeot 2008 зі збільшеним дорожнім просвітом і опуклими колісними арками, що свідчить про впевнену і харизматичною автомобільної натурі. Широкий набір бортових систем, управління якими відбувається на інтуїтивному рівні, створюють максимальний комфорт і безпеку для водія і пасажирів.

Елегантний і надійний Peugeot 3008 покликаний дарувати незабутні враження і приносити справжнє задоволення від водіння. Поряд зі стильним зовнішнім виглядом і комфортним салоном, автомобіль відрізняється надзвичайною місткістю – 1241 л вантажного простору в багажнику (при складених спинках крісел).

Водійське місце в автомобілі нагадує «кабіну пілота», де все знаходиться під рукою і розташоване максимально зручно, а висока посадка водія забезпечує прекрасну оглядовість дороги.

Кросовер оснащений безліччю сучасних систем, покликаних допомогти водієві на дорозі та надати максимальний комфорт і безпеку під час поїздки, наприклад, система Grip Control забезпечить отпимальное зчеплення шин з дорожнім покриттям при будь-яких погодних умовах.

Кросовери Peugeot 2015 року випуску за акційним курсом 17,40 грн/ дол.
 

Автосалон Пежо Люкс Авто

Адрес: г. Винница, ул. Мечникова, 4
Тел.: (0432) 55-60-01
Время работы: 09.00 до 18.00 (сб., вс.: 09.00 - 15.00)
E-mail: [email protected]
WEB:

Перейти на страницу автосалона

Комментарии 
Комментариев нет
Добавить комментарий
Имя:
Введите код:

*avt* *bibi* *champion* *chas* *confused* *cool* *dumaj* *frown* *hahaha* *krutoy* *laugh* *mitsu* *moto* *ok* *ooo* *privet* *shocked* *smile* *star* *tango* *tongue* *wink* *yahoo*

Комментарии 
Ваше имя:
Введите код:
Текст комментария:
Нет комментариев
© 2007-2016 UAvto
Проект компании UAvto.com.ua
Администрация сайта не несет ответственности
за содержание информации, оставленной пользователями сайта.
Создание сайта
студия веб дизайна
Создание сайта студия веб дизайна de LUXE