Винница
Выбрать другой регион:
Всего объявлений 128  сегодня 0
на проверке у администратора 0
Каталог
Реклама
Разместить объявление
Новые автомобили
Частные объявления
Автосалоны
Автомагазины
Автосервисы
Акции
Мы в социальных сетях
Наши друзья
Интернет магазин настольных игр - покупать просто и интересно
интернет телевидение, прямые трансляции, телеканалы онлайн, телевидение через интернет, первое торрент-телевидение, онлайн тв
Автопоиск Украины

Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною

Виняткова концепція дизайну купе-кросовера Renault ARKANA з особливим фокусом на виразні деталі втілює ту сміливість образу та яскраву привабливість, яка дійсно стане підтвердженням вашої індивідуальності.

Нестримний темперамент

Динамічність купе та практичність кросовера вдало поєднались у Renault ARKANA, щоб дивувати вас рішучістю і сміливістю руху як на звичайних міських дорогах, так і на швидкісних міжміських шляхах.

Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною
Новий Renault ARKANA отримав і найновіший двигун із турбіною ТСе 150. Розроблений спільно з автоконцерном Daimler, мотор потужністю 150 к.с. розвиває швидкість до 191 км/год. саме завдяки технології безпосереднього впорскування палива. Навіть на низьких обертах Ви вже відчуєте його чуттєвість та міць, варто лише доторкнутись до педалі газу!
Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною
Купе-кросовер здивує не лише міццю, але й чіткою координацією маневрів на дорозі завдяки оснащенню автоматичною трансмісією CVT X-Troniс. Силовий агрегат нового покоління робить віддачу на перемикання акселератора ще більш плавною, швидкою та точною.

Коли потужність поєднується з точністю, народжується кардинально новий рівень динамічності розгону, навіть на бездоріжжі. Дивовижні маневри з мінімальними витратами пального — це те, що так актуально.

Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною
Новий купе-кросовер обладнаний дійсно знахідкою для українських доріг — модульною SUV-платформою нового покоління. Конструкція шасі поєднала у собі перевірені часом технологічні досягнення інженерів Renault та інноваційні розробки.
Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною
Renault ARKANA відкриє позашляхові технічні можливості, варто лише «попросити». Інтелектуальна система повного приводу здивує гнучкістю. Обирайте режими під ваші запити саме зараз. Потрібна економія на пальному — це режим 2WD. Більше адаптивності під складне дорожнє полотно — це режим AUTO. Максимум керованості — це алгоритм LOCK. Варто лише повернути регулятор!

 

Високий кліренс

Новий Renault ARKANA в Рено-Центр Дніпро!
 

Високий кліренс 205 мм в поєднанні з багатоважільною незалежною підвіскою та інтелектуальною системою 4х4 підкреслюють справжній характер позашляховика!

Адаптація до українських доріг та клімату

Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною
Завдяки системі дистанційного запуску Renault Start, натиснувши лише одну кнопку на картці-ключі або через програмування у системі EasyLink, ваш купе-кросовер вже буде мати затишну атмосферу у салоні до моменту вашої посадки. Погодьтесь: зручно, швидко і надсучасно!
Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця за спеціальною ціною
Renault ARKANA обладнаний 5-кратною системою підігріву: передніх і задніх крісел, керма, лобового скла та форсунок. Це високий рівень турботи про комфортну температуру в салоні саме для українських водіїв. Тепер можна забути про холодні сидіння та ожеледицю на склі, особливо, якщо купе-кросовер запрограмувати заздалегідь!

Сталевий захист і запасне колесо

Новий Renault ARKANA в Рено-Центр Дніпро!
 

Інженери Renault потурбувались про вашу безпеку та комфорт навіть у надзвичайних ситуаціях на дорозі. Новий купе-кросовер надає ще більше впевненості при пересуванні по бездоріжжю завдяки сталевому захисту картера двигуна, паливної системи та вже традиційного повнорозмірного запасного колеса, зручно захованого у відповідному відділенні багажника.

Справжня економія, та ще й з додатковими вигодами!

Новий Renault ARKANA в Фаворит Авто Вінниця
 
 

Спеціальна пропозиція

З «Renault Бонус» ARKANA зі знижкою 30 000 грн.

  • Економія при оформленні авто (пенсійний фонд, платіж КАСКО)
  • Ставка у гривні не змінюється протягом періоду кредитування.
  • Максимальний строк кредитування:

           - для фізичної особи – 7 років,
           -  для юридичної – 5 років.

  • Перший платіж - від 10% до 50% від вартості автомобіля.
  • Відсутність щомісячних комісій

 ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО RENAULT БОНУС

* Можливість придбати автомобіль Renault за спеціальною ціною (зі знижкою від 30 000 грн. до 70 000 грн. у порівнянні зі звичайною ціною), за умови придбання в кредит за програмою Renault Finance. Пропозиція діє 17.10.2020 р. до 31.10.2020 р. на території України за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військової операції під керівництвом Об’єднаних сил в офіційній дилерській мережі Renault. Не є публічною офертою.

Ви можете отримати кредит за програмою Renault Бонус від Renault Finance для придбання автомобіля Renault на наступних умовах: максимальний строк кредиту – 84 місяці, розмір першого внеску – від 10% від вартості авто, максимальна сума кредиту – 2 600 000 грн., процентна ставка – 11,9 % річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2,9 %, комісія за операції в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна – 750 грн. Реальна процентна ставка – від 33 % річних. Кредитує АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військової операції під керівництвом Об’єднаних сил. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555. Ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011. Реєстраційний № 149 в Державному реєстрі банків. АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» виступає замовником реклами кредитних послуг.


Автосалон Фаворит Авто Вінниця

Адреса: м. Вінниця, вул. Князів Коріатовичів, 89
Тел.: (0432) 55-78-88, (067) 430-07-43
Режим роботи: 9:00–19:00 (сб. 9:00–15:00, вс 9:00-15:00)
E-mail: [email protected]
WEB: renault-vn.com.ua

Перейти на сторінку автосалону

 

Комментарии 
Комментариев нет
Добавить комментарий
Имя:
Введите код:

*avt* *bibi* *champion* *chas* *confused* *cool* *dumaj* *frown* *hahaha* *krutoy* *laugh* *mitsu* *moto* *ok* *ooo* *privet* *shocked* *smile* *star* *tango* *tongue* *wink* *yahoo*

Комментарии 
Ваше имя:
Введите код:
Текст комментария:
Нет комментариев
© 2007-2022 UAvto
Проект компании UAvto.com.ua
Администрация сайта не несет ответственности
за содержание информации, оставленной пользователями сайта.
Создание сайта
студия веб дизайна
Создание сайта студия веб дизайна de LUXE